Na základě informace MŠMT, které vychází z usnesení vlády (naleznete ZDE) ze dne 26. 2. 2021 vám sděluji následující:

  • od 1. 3. 2021 se zakazuje osobní přítomnost dětí v mateřské škole až do odvolání. Mateřská škola bude poskytovat vzdělávání distančním způsobem dětem, pro které je předškolní vzdělávání povinné.
  • od 1. 3. 2021 se zakazuje osobní přítomnost žáků všech ročníků základní školy (včetně 1. a 2. ročníku). Škola bude těmto dětem poskytovat vzdělání distančním způsobem. Více informací najdete během týdne v systému EduPage. Prosím, sledujte.
  • Aktuální informace k ošetřovnému z důvodu uzavření škol je k dispozici ZDE: https://www.cssz.cz/web/cz/aktualni-informace-k-osetrovnemu. Dle nových pravidel škola nebude vydávat žádné potvrzení.
  • Školní jídelna bude dále v provozu. Žáci 1. a 2. ročníku mají jako ostatní od 1.3. centrálně oběd odhlášen. Pokud bude zájem dotovaný oběd odebírat, musí rodič své dítě přihlásit a to nejpozději do 13:00 hodin předešlého pracovního dne. (Žáci, kteří oběd doposud odebírali a měli ho přihlášený i na březen, budou mít oběd připraven k vyzvednutí i v pondělí 1. 3., případně v následujících dnech.)

Děkuji vám všem za spolupráci a držte se! 

 Mgr. Jana Švábová, ředitelka ZŠ a MŠ Nový Malín, p.o.